Verkoop

Ook voor de aanschaf van een PC of laptop kunt u bij mij terecht. Iedere klant heeft zijn eigen behoeften en ik heb altijd een product dat op deze wensen aansluit. Ik heb een breed assortiment PC’s, Laptops, onderdelen en accessoires die vrijwel allemaal binnen een week leverbaar zijn. De producten worden bij u aan huis geleverd, gedemonstreerd en/of geinstalleerd. Ook voor randapparatuur (beamers, TV’s), verbruiksartikelen als cartridges (inktpatronen) voor uw printer en kantoorartikelen kunt u bij mij terecht.

Een greep uit de merken die door mij worden gevoerd zijn: HP, Lenovo, Samsung, Phillips, CaseLogic, Logitech en meer. Dit assortiment is samengesteld op basis van ervaring en vertrouwen die ik door de jaren met deze merken heb opgebouwd.

De verkoop gaat uitsluitend via een persoonlijk gesprek aan huis, de producten zijn niet beschikbaar via een webshop of showroom. Ik kom bij u aan huis met uitsluitend producten die voor u van toepassing zijn. Hierbij probeer ik te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en dat is voor u wel net zo eenvoudig.